Tummen ner till OS

Just nu ligger jag i sängen och planen var att kolla på hoppningen från OS som skulle visas på tv3 men tydligen var golfen mycket viktigare att sända. Såå irriterande när man har sett fram emot att kolla på hoppningen och istället är det någon jävla golf på tvn. Säger bara en sak: OS var bättre förut när det gick att kolla på. Tycker att det är tråkigt att bara dom som har viasat eller viaplay får se hela sändningen. Jag gissar på att det är många som känner som mig att det inte är värt att betala 400 kr för att kolla på OS, när det kanske endast är ridsporten man är intresserad av att se. Nu ska hoppningen iallafall sändas på tv10 kl 18 men endast en timme. Vi får väl se om det sänds eller inte, håller tummarna iallafall!
 
Nog om OS nu. Idag har jag varit till pappas stall och tvättat täcken och schabrak så att alla saker är rena när Peppe kommer tillbaka från betet. Nu är det bara boxen som ska spånas till veckan sedan är allt klart. Jag längtar faktiskt lite efter att börja rida Peppe igen. Innan han åkte på bete hade jag verkligen noll motivation till att rida då han hade varit så himla dum på tävlingarna under våren. Men nu får vi chans att börja om från början och förhoppningsvis har vila och lite semester varit bra för honom. 
 
Vad tycker ni om att det är viasat som sänder OS?
 
Bild tagen från hippson.se



Kommentarer
Postat av: Lisa

Håller med dig, tycker det var bättre när SVT sände OS. Då kunde man även kolla i efterhand på SVTplay!

2016-08-15 @ 09:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin