Måndag

Hej på er! Den här veckan jobbar jag eftermiddag, jag kommer jobba 15.30-24 alla dagar förutom fredag då jag kommer sluta kl 23. Det känns lite drygt att sluta så sent på en fredag för helgen känns ju mycket kortare. Men får väl se det positiva att jag kommer få lite mer pengar i plånboken, det skadar aldrig. Särskilt inte när man har en häst, haha! Annars tycker jag att det är helt okej att jobba eftermiddag, man slipper kliva upp tidigt och är mycket piggare. 
 
Imorse åkte jag till stallet mellan 8 och halv 9, våran utsläppare börjar inte släppa ut för än på torsdag så fram till dess får jag åka och släppa ut Peppe i hagen. Det betyder att han får gå ut lite senare än vad han är van vid så att jag iallafall får sova 7 timmar. Passar även på att rida honom innan han får gå ut i hagen i veckan! 
 
Idag skrittade jag honom ca 20-30 minuter, han hade inga skor på sig så han fick gå i ridhuset där det är mjukt underlag. Han skötte sig iallafall okej, han var lite spänd men han hittade inte på några dumheter och det är huvudsaken. Hoppas det håller i sig! Efter att jag hade ridit blev han skodd så imorgon kanske vi provar att rida på ridbanan istället! 
 
Peppsan idag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin