Terränghoppning

Idag fick Kryckan prova på terränghinder igen, tror det var ett par år sedan vi gjorde det nu. Dock är han betydligt mer rutinerad på det då han tävlade mycket fälttävlan på Irland innan vi importerade honom.

Jag tyckte dock att det var jätteläskigt hahah. Just att det inte går att riva utan då dör man istället, typ. Men Kryckan visade hur man gjorde och det var så galet jävla kul. Dock höll vi oss till dom lite lägre hindrena då jag helst vill leva ett par år till åtminstone. Efter två varv på banan gav vi oss, Kryckan som tyckte att han hamnat i paradiset hade dock kunnat hoppa 10 varv till. Springa fort i skogen och hoppa hinder samtidigt är ju typ hans version av himmelriket. Får verkligen göra om det någon gäng!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin