Throwback

Tänk att om mindre än en månad har det gått ett helt år sedan jag åkte ner till Skåne för att jobba hos Niklas Arvidsson. Det känns som att det var max ett halvår sedan som jag tog flyget ner til Ängelholm och inte riktigt visste vad som väntade. Tiden går så himla fort. 
 
Från början hade jag bara tänk jobba där en månad, jag kände att jag inte riktigt ville flytta så långt bort från min familj och vänner. Det var ju ändå 120 mil bort. Det blev iallafall så att jag jobbade där i 2 månader och egentligen den enda anledningen till att jag slutade hos Niklas och flyttade hem igen var att jag fick ett jobb med högre lön. Trots att jag trivdes ganska bra på gården längtade jag ändå hem en del, man blev ganska fast där i och med att vi bodde på gården och på den lediga dagen gjorde man i princip inget annat än vila och ta hand om sin egen häst. Lite svårt att åka hem över en dag när man bor så långt hemifrån och framför allt väldigt dyrt. 
 
Men att jobba för Niklas var en rolig erfarenhet och det är absolut inget som jag ångrar. Visst, vissa dagar var ganska tuffa och slitsamma men om man räknar med upplevelserna och erfarenheten som jag fick med mig hem så var det ändå värt det. Att rida 3-4 olika hästar om dagen var riktigt nyttigt och jag tycker nästan att det var det bästa med att jobba där. Att rida så många olika hästar, allt ifrån unghästar till grand prix hästar. 
 
Om ni får chansen att jobba hos en proffsryttare tycker jag verkligen att ni ska ta den, det är en riktigt bra erfarenhet och man lär sig väldigt mycket som man kommer ha nytta av senare! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin