Tisdag

Idag har jag precis som igår varit hemma från jobbet. Igår under dagen och eftermiddagen var jag fullt inställd på att åka till jobbet och jobba idag men på kvällen fick jag så otroligt ont i ena axeln att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Jag kunde nästan inte lyfta armen och när jag låg i sängen kunde jag knappt lyfta huvudet från kudden eller vrida på mig. Senare på kvällen fick jag dessutom feber och antagligen berodde det på att jag hade så himla ont. Kan inte tänka mig någon annan orsak till febern faktiskt.
 
Både igår kväll och imorse var min pojkvän tvungen att dra upp mig ur sängen för det gjorde så ont i axeln att jag kunde inte ta mig upp själv. Inte ens när jag blev sparkad av en häst i ansiktet eller när jag fick sprickan i armbågen förra året gjorde det lika ont som axeln gjorde igår, i natt och imorse. Då kan ni ungefär föreställa er hur ont det gjorde. Men som tur är har det mesta av smärtan gått över nu så jag hoppas att jag kan åka till jobbet imorgon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin