20:e februari

Idag trimmade jag Peppe en stund i ridhuset och jag var faktiskt själv i ridhuset hela passet, det är inte allt för ofta som det händer! Det var någon som hade lämnat framme massa travbommar så jag passade på att rida lite markarbete. Gjorde en egen övning med kavaletti, travbommar och en galoppbom som jag red ett par gånger. Rider inte över bommar allt för ofta då det är så himla jobbigt att plocka fram och bort så det var nyttigt! Däremot var han lite småseg och tung i munnen idag men jag kände mig även lite matt i kroppen så jag orkade inte rida ihop honom ordentligt. Men jag tycker han var ganska duktig ändå! 
 
Om en liten stund ska jag ner på stan för att fika med två kompisar, vi träffas inte så ofta nu när vi har gått ut skolan så det ska faktiskt bli roligt att ses. Och fika är alltid gott, haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin