Dålig dag

Imorse hade en av hästarna som står i tävlingsstallet feber och för att försöka hindra ridskolehästarna att bli smittade var alla vi som stod i tävlingsstallet tvugna att flytta ut i karantän. Det betyder också att vi inte får rida i ridhusen eller använda skrittmaskinen, men som tur är får alla friska hästar gå ut i hagen iallafall. Peppe kommer därför få vila fram till dess att vi har fått flytta tillbaka och börja rida i ridhusen igen. Han är inte riden ute sedan oktober och har dessutom små broddar så det kommer inte fungera att rida ute. Känns ju lite onödigt att det här hände nu när han har varit snäll ett bra tag, får väl se om han fortsätter vara snäll efter att ha vilat några dagar eller om vi är tillbaka på ruta ett sedan. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin