Lördag

Igår blev hippo isolerat tills vidare då det är ett par hästar som fått feber och nu väntar dom på provsvar. Det var tydligen någon fler häst som hade fått feber igår, bara hoppas på att fler inte blir sjuka och att det bara är en vanlig förkylning som går. Än så länge är Peppe feberfri och det är bara att hoppas på att det håller sig på den kanten också. På grund av isoleringen blir även årets första tävling inställd som skulle vara om 2 veckor, lite trist. Det lär alltså inte bli någon tävling för än april nu. 
 
Peppe fick gå i skrittmaskinen igår medan jag fixade allt i stallet. Han har gått ganska mycket nu den senaste veckan så det passade bra att han bara fick röra lite lätt på sig igår. Idag däremot ska han ridas, har inte riktigt bestämt hur jag ska rida än. Det beror lite på hur många det är i ridhuset, om det är lungt där blir det nog lite mer konditionsträning annars blir det bara ett vanligt ridpass!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin