Lördag

Linda har varit så duktig med uppdateringen idag, så jag kände att jag också måste slänga in nått hahah. Följde med Lukas hem direkt efter skolan i fredags och idag har vi bowlat med hans familj. Kom hem för några timmar sen. Har duschat och nu tänkte jag köra ett pluggrace. Idag blir det full fokus på gymnasiearbetet och imorgon blir det filosofi. Gymnasiearbetet är 100 procent ångest rakt igenom då det ska in om två veckor typ och jag har typ bara skrivit 6-7 sidor hahahah skjut mig bara.
 
Imorgon tror jag att Lukas kommer innan lunch. Planerna är förutom plugg att rida Kryckan och om jag hinner fara till hippo och va med Lindaaaa. Rätt meningslöst inlägg men det händer inte så mycket just nu.
 
När man verkligen försöker ta en selfie med hästen men det enda som syns är en halvsuddig vit häst och min skugga över hela bilden...
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin