Måndag

Idag har solen för en gång skull tittat fram här i Umeå, det var ett tag sedan senast man såg den känns det som. När jag kom till stallet i eftermiddags stod Peppe i hagen och myste i solen, han såg ganska så nöjd ut om man säger så! Han fick bara ta det lugnt idag efter banträningen igår, först fick han gå i skrittmaskinen i ca 50 minuter och sedan linimentade jag honom. 
 
Är hemma från jobbet idag men imorgon och resten av veckan ska jag dit som vanligt. Jobbar eftermiddag i veckan så det är ganska segt, men veckan kommer nog gå ganska fort ändå eftersom jag är hemma idag! Men får väl se det positivt att man får ob iallafall, haha. 
 
Imorgon ska jag till stallet på förmiddagen och rida Peppe och sedan om jag orkar ska jag nog träna innan jobbet! Måste försöka förbättra min kondition inför tävlingssäsongen, det är ju inte bara Peppe som behöver vara vältränad!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin