Matteprov imorgon

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är mycket jag vill hålla utanför bloggen just nu. Men Kryckan tar de väldigt lugnt just nu, han är som ni vet en otroligt livlig individ och som de i stallet säger: "han är ju aldrig stilla?!" Han slår sig om och om igen och vi vet inte vad vi ska göra pt situationen, att låsa in han i boxen dygnet runt är inget alternativ. Skydd får han skav av, så det han går med är lindor och boots. Så där har vi anledningen till att vi står över nästa helgs tävlingar på hippo. Det är så tråkigt när han busar sönder sig själv. Alla tips mottages väldigt gärna!

Annars rullar det på. Har matteprov imorgon då jag missade det idag. Tror jag får säga hejdå trevligt att träffas till mitt C som jag ligger på just nu, för jag är sämst på långa formler då jag alltid skriver fel på nån siffra och allt blir fel trots att jag tänker rätt. Integraler är med andra ord inte min grej..

Skrattar alltid lika mycket åt denna då den är så jävla jag....






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin