Snöstorm

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på tv samtidigt som jag bloggar från datorn, minns faktiskt inte senast jag bloggade från datorn så jag känner mig något ringrostig, haha. Idag är det snöstorm här i Umeå och det är inte mitt favoritväder om man säger så, Men hoppas den avtar snart! 
 
Imorse var jag till stallet och släppte ut Peppe och jag ska snart dit igen för att rida och raka klart honom. Rakade nästan hela honom igår så idag har jag i princip bara kvar benen och lite finjusteringar. Det känns ganska skönt att inte behöva raka hela honom idag faktiskt! Imorgon är det banträning som gäller så idag när jag rider ska jag prova ett nytt bett och om det känns bra ska jag prova hoppa på det imorgon. Det börjar ju snart dra ihop sig för tävling och jag har inte riktigt något bra bett att hoppa på. Hoppas det här bettet fungerar och att han trivs på det! 
 
Igår var jag och Mattias på Iksu spa en stund på kvällen, riktigt skönt och mysigt var det faktiskt. Framför allt roligt att hitta på något annat än att bara ligga i sängen och kolla på tv. Även skönt att ta en paus från allt Labans gnällande, haha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin