I know what you did last summer

Men god kväll folket, tar en paus i mitt gymnasiearbete nu vilket är rätt nödvändigt för snart blir jag galen. I söndags var det alla hjärtans dag som spenderades själv, men vi firade den igår och idag istället. Alla hjärtans dag är en dag jag alltid har haft väldigt svårt att fira då en bra vän gick bort i cancer då för 6år sen (2010). Men det kan ändå vara mysigt såklart vilket det var för han är bäst.❤️

Idag for jag hem efter första lektionen då jag inte mådde bra. Spydde och sov i flera timmar innan jag började leva igen och nu känns det bättre. Kryckans vrickning börjar gå till sig och numera går han med ordentliga senskydd i hagen istället för lindor då dom inte skyddar tillräckligt bra. Han får nog ta det lugnt imorgon också men på torsdag är planen att ta oss in till hippo om han nu inte busar till det igen (peppar peppar). Han börjar bli väldigt less på promenader nu och hittar alla tillfällen att busa så lite mer ansträngande träning är precis vad han behöver!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin