Tisdag

Kom hem från stallet för en stund sedan och nu ska jag snart åka till jobbet. Jag red Peppe i lilla ridhuset idag och eftersom han blev lite trött på banträningen i söndags red jag lite längre och intensivare idag. Travade först i ca 15 min och jobbade mycket med tempoväxlingar och lösgörande arbete, sedan galoppjobbade jag honom i ca 20 minuter och då körde jag först lite intervallträning runt fyrkantspåret och sedan jobbade jag honom på lite volter och red lite förvänd galopp innan jag travade av. Han var faktiskt riktigt duktig idag, han hittade inte på några dumheter alls utan skötte sig bara bra! Det var även ganska lugnt i ridhuset så det var skönt. 
 
Nu ska jag som sagt snart åka till jobbet, jobbar från 14.30-00 idag så det är lite segt. Eftermiddagspassen är ungefär 1 timme längre än förmiddagspassen också så att dom här veckorna går alltid lite segare. Dessutom hinner jag inte med att göra så mycket annat än att rida Peppe innan jobbet så det är lite tråkigt. Men jag har iallafall ett jobb så man ska väl inte klaga! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin