Torsdag

Nu har jag ganska precis ätit lunch och ska snart börja göra mig iordning för jobbet. Jobbar 14.30-00 även idag men skönt nog är det sista långa passet det här veckan då vi jobbar 11-15 på fredagar! Förut var det tydligen så att när man jobbade eftermiddag så var man ledig på fredagar, synd att det fortfarande inte är så. 
 
Var till hippo i förmiddags och trimmade Peppe en stund i ridhuset, fortsatte jobba lite med det jag gjorde igår. Det vill säga jobba honom både inåt- och utåtställd på volt, flytta för skänkeln, förvänd galopp och även lite tempoväxlingar. Dock var han lite små seg idag men mest troligt hade han lite träningsvärk då han har blivit riden lite hårdare nu på slutet. Men han skötte sig iallafall bra och hittade inte på några dumheter och det är nästan det viktigaste just nu! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin