Torsdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev något men i veckan har jag inte riktigt haft tid. Har teori på jobbet i veckan som jag har var tredje vecka. Börjar alltså 8 och slutar vid 15 så det är ändå ganska skönt. Nästa vecka jobbar jag dock eftermiddag. 

Idag efter skolan/jobbet åkte jag till hippo och red Peppe. Han är knappt riden sedan i söndags men han skötte sig ändå bra. Han har faktiskt inte hittat på några dumheter på snart 2 veckor så det måste nästan vara rekord, haha. Red honom inte jättehårt idag men han fick ändå galoppera en hel del. Är nöjd över passet och han var inte alls lika seg som i tisdags när jag red. 

Blir bara ett kort inlägg nu när jag skriver från mobilen, ska fortsätta plugga till provet jag har imorgon nu. Ha det bra! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin