Ett tappert försök att rida i snön

Igår fick Kryckan gå en promenad bara, sen klippte vi honom och det var verkligen välbehövligt. Tycker han blivit väldigt duktig på att stå still även om det blir lite jobbigt när vi kommer till ansiktet, i öronen och längsskenbenen men slickburken löser de mesta. Vad gäller benen klipper vi bara från och med kotan upp till knäna så det blir lättare med liniment osv. Det tog mycket längre tid än vanligt av någon anledning, men nu är det gjort iallafall.
 
Under natten har det snöat otroligt mycket, så jag gjorde ett tappert försök till att fara ut och jogga honom lite. Men det ville sig inte utan jag fick bara stanna och kratsa bort styltor var tionde meter typ helt ärligt. Såg även att han tappat ett framskydd så fick rida tillbaks och leta reda på det som grädde på moset, efter det var mitt humör på noll så gav upp det passet även om Kryckan var en snäll och söt pojke som stod stilla hela tiden.
 
Efter stallet for vi på Teg för att reklamera mina chaps, detta är mitt tredje par av samma märke som går sönder under 2015 så nu ville vi ha pengarna tillbaka till ett annat par, vilket vi också fick. Kryckan fick även nya boots då han trampade sig under träningen i lördags eftersom hans boots är ganska låga. Jag hittade ett väldigt fab par som var blå och glittriga, men mamma tyckte inte om dom haha så han fick ett par svarta med stenar runt. Stilrena och fina!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin