Första dagen på sista terminen

Är galet trött så ska snart sova. Ligger och pratar med en kompis på live snap. Så mycket roligare än att prata i telefon. Måste nog snart sova dock men har sovmorgon vilket han inte har och han bor utanför stan och måste vakna tidigare ändå så det är nog inte mig de är mest synd om i och för sig. Men förutom det så har jag bara pluggat idag. Dagens bästa va att jag tydligen fick C på matteprovet trots att det egentligen fattades ett C-poäng, pch enligt min mattelärare har jag även C i kursen. Tycker jag jobbat på rätt bra som gått från F förra året till att ha C nu. Hade jättestora problem med matte 2 men har inga problem alls numera. Guldstjärna till mig helt enkelt.
 
Träningen igår gick btw inge bra alls. Det var för svårt för Kryckan med galet tighta bågar och dessutom hade jag tränsbett, vilket inte var så bra för nu har han sår i båda mungiporna. Vet helt ärligt inte vad jag ska göra, vet någon något bett som kan funka om pelham är det enda bettet som funkar utan att han går sönder i munnen?
 
Man inser inte hur lång tid det gått förrän man ser tillbaks på gamla bilder, världens bästa Krycka.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin