Träningen igår

Igår var det heldag (ish) med stöcke på hippo. Första halvan av dagen satt vi i teorisalen och pratade mål och relaterade avstånd med Sussi, Robert från ridsportförbundet var även där och förklarade lite kring alla regler, samt så var det en där och pratade om mat. Jag mådde inte alls bra under denna dagen pga för lite sömn bland annat så jag och mamma for därifrån efter det och åt på Frasses innan vi hämtade Kryckan och åkte tillbaka till hippo för på kvällen var det hoppträning för Sussi med samma bana som vi pratat om tidigare med relaterade avstånd. 
 
Detta var första riktiga träningen för Kryckan på ett bra tag, och han gjorde det väldigt bra. Jag red faktiskt på tränsbett och jäklar vilket smart drag det var, i början var han lite överlydig, sen ville han pipa iväg lite och mot slutet blev han väldigt trött, men han tyckte det var riktigt kul och hoppade med en sådan glädje och det är det som kändes mest i hjärtat. Vi hoppade fram först på ett litet räcke, sen hoppade vi en relaterad linje med tre hinder ut sväng. Först en oxer med fem språng till ett räcke följt av sex språng till en till oxer längs långsidan. Sen hoppade vi en linje längs andra långsidan och en dogleg oxer till trippel på sju språng, ungefär där började Kryckis bli lite trött, så han fick avsluta med att hoppa en jätteäcklig grind på både till trippeln istället. Höjderna låg runt metern, lite över på nått hinder, vilket kändes helt lagom då han inte gått så mycket hinder alls. Ska man va petig så hoppade han inte igenom sprången så bra som jag hade önskat, det gick lite fort och han hade för bråttom, men han är glad och det är det absolut viktigaste!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin