Lördag

Igår red jag Peppe efter jobbet och han var verkligen inte på humör. Han gjorde tre rodeouppvisningar och höll dessutom på att stegra över. Hoppade då av och gick in i stallet igen, kände inte att det var någon idé att rida när han höll på så. Ställde honom istället 30 minuter i skritten så han fick göra av med lite energi iallafall. Vet inte om han blev så för att det var lite rörigt i ridhuset, för det var rätt länge sedan han höll på sådär. 
 
Idag däremot skötte han sig mycket bättre trots att det var ganska många hästar i ridhuset och några som hoppade. Han fick inget utbrott idag även om han var lite på tårna vissa stunder, kanske hjälpte att jag hotade med att han skulle bli köttfärs om han inte var snäll (haha). Han fick iallafall galoppera ganska mycket idag så förhoppningsvis har han alla hovar någorlunda på marken inför hoppträningen imorgon! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Elin

Lite jobbigt när de blir så överpigga! Härligt att det var bättre idag :)

2016-01-16 @ 21:58:14
URL: http://katteselin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin