Lördag

Igår slutade jag jobbet vid 11 (älskar fredagarna på jobbet) och då åkte jag hem och tog det lite lugnt ett tag innan jag åkte vidare till Peppe. Red honom en stund i ridhuset igår och det gick väl okej. Eller ja, jag minns inte så mycket från passet men jag tror att det gick någorlunda bra iallafall, haha! På kvällen gick jag på bio med Mattias och såg Hungergames (bättre sent än aldrig, haha), det var även tredje veckan i rad jag var på bio. Har nog aldrig hänt förut. 
 
Imorse fick jag faktiskt sovmorgon då jag och en annan som står i tävlingsstallet har börjat hjälpas åt på helgerna. Så hon släppte ut idag och jag släpper ut imorgon. Peppe red jag en stund i ridhuset idag, har ingen riktig koll på hur länge jag red utan gick ut när det blev ganska många hästar där inne. Han skötte sig iallafall hyfsat idag och fick bara ett utbrott där han blev lite trängd, för en normal häst hade situationen inte varit några problem alls men Peppe är ju inte särskilt normal.. Dock måste jag nog börja rida honom med sporrar igen då han inte lyssnar särskilt bra på skänklarna men får väl se hur det blir med det. 
 
Peppe i Piteå maj 2014. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin