Mycket plugg och myskväll

Tänkte bara säga det snabbt att jag och Oskar inte är tillsammans längre sedan några dagar tillbaka, det var ett gemensamt beslut och vi har en bra relation men nu slipper folk fråga iallafall.

Idag har jag mest varit hemma och pluggat, snickarna har kommit och gått hela dagen så jag vågar knappt gå utanför rummet. På kvällen var jag hos Minna med några kompisar, vi åt ost och kex, drack drinkar, pratade och såg en film. Kom hem för någon timme sedan och ska alldeles snart sova.

Mamma tog Kryckan på lunchen idag, det är ju så kallt att det inte går att rida utomhus så vi får se hur vi gör imorgon om vi kanske åker till hippo en snabbis. På söndag är det hoppträning så han måste ju gå ordentligt innan det känns det som.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin