RGB-clinic och överraskningsfest

Detta inlägget skulle publicerats igår, men glömde visst bort det..
 
I tisdags var det clinic för Rolf-Göran Bengtsson, ridsportens egen Zlatan. Det är typ det mest lärorika jag någonsin har varit med om. Han är så klok i sitt sätt att tänka, för att inte tala om hur skickligt han klarade av de hästarna han red som var lite spända i början och hur han fick dem att slappna av. Kan inte gå in på allt bra han sa, men kan lugnt säga att jag tog med mig mer än en sak därifrån.
 
På kvällen hade vi styrt ihop en överraskningsfest till Nisse, för han fyllde nämligen 19 igår. Vi åt tacos och tog det lugnt hos Patrik innan de andra for vidare mot Lokal. Jag for hem och sov istället då jag skulle upp tidigt idag. Trodde inte jag skulle överleva kvällen pga för mycket kyla och för lite kläder, but I did. Sov mer än fem timmar för första gången sedan julafton, vilket var mer än välbehövligt.
 
Igår blev det en tidig morgon i stallet, min dressyrtränare Anna skulle rida Kryckan på hippo så vi träffades i stallet kring 8.15 och for in tillsammans. Det var jättekul att se henne rida Kryckis, hon hade tränsbett och dressyrsadel och fick flera komplimanger av folk som trodde han var dressyrhäst haha. Han muppade sig dock i galoppen bak med henne också, men vi har kommit fram till att det endast är en olat och att det kommer ge med sig om pelhamet försvinner vilket är mitt mål. Tanken är att hon ska rida Kryckan lite då och då samtidigt som jag självklart kommer fortsätta träna för henne, tror det blir hur bra som helst.
 
Denna dagen började med att träffa Lukas på stan. Vi höll på att frysa ihjäl så vi satte oss och pratade på ett varmt ställe och där stannade vi i flera timmar. Vi hade så galet mycket att prata om, synd bara att han bor så långt bort. Efter det åkte jag och pappa till stallet, Kryckan var halvt ihjälfrusen och väldigt olycklig i hagen så han var mer än glad att få komma in. Stackarn...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin