Söndag

Då var det söndag och slut på julledigheten, men som tur är så är det ju röd dag på onsdag så vi är lediga då! Däremot känns det lite tugnt att kliva upp kl 5 imorgon så jag ska alldeles strax gå och lägga mig, och hoppas på att jag inte är allt för död imorgon. 
 
Idag har jag inte gjort så jättemycket, mest passat på att sova eftersom det är sista lediga dagen. Åkte iallafall till stallet på eftermiddagen och tog hand om Peppe. Han fick gå i skrittmaskinen medan jag fixade allt åt honom och sedan kollade jag även en liten stund på Erik Beggren träningen. Alltid intressant att kolla på träningar och oftast lär man sig alltid något. Kollade dock bara en liten stund av träningen. 
 
Imorgon jobbar jag som sagt och när jag har slutat åker jag till stallet och rider Peppe om ridhuset inte är bokat, har inte riktigt hunnit kolla det än. Annars får han väl gå i skrittmaskinen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin