Balen och tävling i Vindeln

Balen
I fredags var det bal och hela dagen gick typ åt till att förbereda inför det. Lukas kom efter lunch någon gång och vi fixadehår, smink osv. Vi åkte porsche dit (både jag och Lukas nördar fräna bilar så vi älskade livet under de 15 minuterna det tog att fara dit). Väl framme var det dags för röda mattan, det var jättemånga i publiken som tyckte att vi hade matchat bra så det var kul att höra! Hur som helst var det en jätterolig kväll, även om huvudrätten kanske inte var det bästa och vinet var det sämsta jag druckit. Alla jag träffade hatade sönder på vinet, för det var helt värdelöst verkligen oavsett om man gillar vin eller inte. Fick jätteont i fötterna runt midnatt så sprang upp till hotellet och hämtade Lukas skor hahah, kvällens bästa beslut. Vid halv 3 ungefär gick vi tillbaka till hotellet och spenderade natten där. Vi bodde på Comfort, så när alla stod och krånglade med skjuts hem i kylan så gick vi bara tvärs över gatan. Sååååå värt!
 
 
Tävling i Vindeln
Två dagar efter balen, alltså i söndags, var det tävling i Vindeln. Kryckan gick samma klasser som på SURF, en LC och en LB. LCn var en A1:a eftersom det var division 2, var felfri och typ en halvmeter över alla hinder i grundomgången och gick viidare till omhoppning. Går in i omhoppningen och är helt galet stört snabb de fyra första hindrena, femman i omhoppningen var ett räcke ut ur en linje. Tempot är högt och helt plötsligt råkar jag ta en alldeles för kraftig halvhalt på vänstertygeln så vi far rakt ut i infångaren. En jäkla smäll blev det och de två sista hindrena tog jag lite lugnare för Kryckans skull. Så onödigt då vi förmodligen hade vunnit annnars.
 
Jag trodde att han skule vara tröttare än han var till LBn, men jag kunde inte ha haft mer fel egentligen. Stört fin var han både på framhoppningen och på banan. Tempot var lugnt och vi hade inte ett dåligt språng. Var felfri fram tills sista hindret i omhoppningen, tempot var högre eftersom det var omhoppning, det var inget svårt hinder, ett räcke mitt på kortsidan. Jag trodde att Kryckan skulle kliva av stort eftersom han brukar göra det i omhoppningar, men han valde att krypa nära. Jag hoppade före honom och hängde på snedden över halsen, vilket gjorde att han inte hann upp med benen riktigt. I ett desperat försök från Kryckans sida att komma över så felfritt som möjligt så hoppade han väldigt snett, vilket gjorde att vi hamnade på fel sida av mållinjen........ GJorde världens mest graciösa volt och gick i mål fly förbannad men otroligt stolt över min fina häst. Är riktigt besviken på de 0+8 felen som blev, för det var en så otroligt felfri runda i övrigt. Både rundorna var så otroligt bra förutom ryttarmissarna, jaja se framåt......
 
Studenten får ett eget inlägg för annars blir detta för långt,  nu kom pappa hem så jag ska äntligen fara iväg till Lukas!



Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Så fina=) Haft en mysig dag?? Kram <3

2016-06-16 @ 20:21:45
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin