15:e maj

Känner att jag börjar komma igång lite med bloggandet nu igen efter att ha bloggat dåligt ganska länge, men vi får väl se hur länge det håller i sig. Ska försöka börja blogga som förut igen för det är ju faktiskt ganska roligt att gå tillbaka och läsa. 
 
Hur som helst red jag Peppe i ridhuset idag. Det blev så att jag red hela passet i ridhuset och inget ute som jag hade funderat lite på innan. Förutom att han var så otroligt seg och knappt gick framåt i skritten var han snäll. I ena varvet gick han också väldigt bra i både traven och galoppen men i andra varvet var han inte riktigt lika fin. Han vile gärna gå utåtställd och i galoppen kändes det nästan som att han sköt över mig mer på ena sidan av sadeln, det kändes alltså som att jag inte satt mitt på honom. Men tycker inte att passet gick dåligt egentligen för han var ändå hyfsat fin och faktiskt ovanligt fin i munnen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin