Bilder från Stockholm

I söndagskväll kom jag hem från Stockholm efter att ha spenderat långhelgen där. Har knappt suttit något vid min dator på senaste tiden, där av den dåliga uppdateringen från min sida. Hur som helst hann vi med att göra ganska mycket i Stockholm. Första dagen var vi på Mall of Scandinavia och gick runt där. Sedan åkte vi in till centrum igen och gick på Gallerian och vi gick även förbi Kungsträdgården för att kolla på körsbärsträden. Det var tur att vi gick förbi där redan på torsdagen för nästan hälften av alla blommor låg redan på backen då. Senare under helgen var dom näst intill utblommade. På kvällen gick vi på bio och såg Zootropolis, haha.
 
På fredagen gick vi runt inne på NK då vi aldrig hann det på torsdagen. Sedan på eftermiddagen gick vi till grönan och satt utanför vid vattnet någon timme i solen innan vi åt middag på Texas Longhorn! 
 
På lördagens kändes det som vi gick runt hela Stockholm, tror att vi sammanlagt gick lite över 20 000 steg. Bland annat så var vi iallafall på Sturplan och kollade lite i affärerna där, åt lunch i Gamla Stan, gick förbi slottet, gick runt både på Skeppsholmen och Kastellholmen. Sedan på kvällen var vi på bio igen men den här gången såg vi Bad Neighbours 2. Ett bra avslut på helgen!  
 
(Det tog för övrig tre dagar att skriva det här inlägget, haha) 
 
Här kommer lite bilder: 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin