Fredag

Nu ska jag alldeles strax åka till stallet, tänkte bara ta och blogga lite först då jag inte gjort det allt för mycket den senaste tiden. Förutom Stockholmsresan har det faktiskt inte hänt så mycket sedan sist, har i princip bara jobbat och varit i stallet känns det som. Har även börjat rida Peppe lite smått på ridbanan ute, det har dock inte gått något vidare bra då han har varit väldigt spänd och det känns nästan som han kopplar ifrån lite. Nästa helg ska vi tävla och det är utomhustävling, så det kan ju bli spännande haha. Får försöka rida ute lite i helgen och nästa vecka helt enkelt. Vi kommer dock bara hoppa låga klasser då vi varken ridit ute eller hoppat särskilt mycket nu på slutet. Kommer mest att ta det som träning! 
 
Igår red jag Peppe i ridhuset och förutom att han var så otroligt seg så gick det helt okej. Jag galopperade större delen av passet och han blev ganska trött och svettig. Men det är bytt underlag i ridhusen och det är ganska djupt och tungt så det är nog en anledning till att det blev lite extra jobbigt för honom. Han skötte sig iallafall bra fram tills dess att jag travade av, då blev han lite spänd. Efter att jag hade ridit så maskade vi honom, så idag får han bara ta det lugnt! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin