Hoppat ute idag!

Idag har vi hoppat ute för första gången iår, eftersom han gick att rida så bra igår kände jag att vi lika gärna kunde prova på att hoppa ute idag. Vi ska ju ändå tävla ute i helgen. Det gick väl iallafall helt okej men han var lite mer spänd och studsig än igår, vet inte om det var för att det blåste lite mer idag som han blev lite mer spänd men förutom att han gick mer uppåt än framåt i både traven och galoppen så skötte han sig bra. 
 
Hoppade bara några låga hinder idag då jag dels red på ett gag, vilket Peppe absolut inte tyckte om att hoppa med. Det blev nästan lite starkt då jag knappt kunde ta i munnen på honom utan att han körde upp huvudet. Eftersom jag varken kunde ta halvhalt eller knappt hålla stöd i tyglarna blev det lite svårt att rida mot hinderna. Det kändes nästan lite som att rida en halvgalen ponny som man mest studsade upp och ner på när man råkade ta lite i tyglarna på honom haha. Men förutom några dåliga språng gick det ganska bra. Han fick hoppa av sig lite iallafall! 
 
Imorgon ska jag bara jogga honom lite lätt i ridhuset och på torsdag ska jag nog hoppa några språng med han om det står kvar några hinder på ridbanan. Annars blir det bara ett vanligt pass! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Silja

Så härligt 😍 Längesen jag hoppade nu.. Rider en unghäst å vet inte om han kan hoppa xP Älskar alla bilder och headern här är supersnygg! 👌🏽

2016-05-17 @ 19:20:44
URL: http://callshappines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin