Onsdag

Idag joggade jag Peppe en stund i ridhuset, han är riden rätt mycket nu den senaste veckan så det passade ganska bra med ett lugnt pass för honom idag. Jag orkade dock inte ta på mig några sporrar idag så i början var han otroligt seg, men det blev bättre ju längre jag red och i slutet var han nästan lite för spänd och pigg, haha. Men han skötte sig iallafall bra och kändes ganska fin förutom att han är lite hård i munnen på ena sidan. Det är nog dags att kolla tänderna på honom! 
 
Hann bara åka hem och äta innan jag och mamma åkte tillbaka till hippo för att sopa ur och spåna boxar inför tävlingen i helgen. Det var inte så många boxar att fixa så det gick ganska snabbt så det var skönt. Vi som står i tävlingsstallet slipper även flytta ut som vi behövde göra förra gången det var tävling - ännu skönare!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin