Tävling hippo dag 1

Idag har vi hoppat 1 meter. Valde att hoppa lite lägre då vi dels inte hoppat så mycket ute i år och dels för att han var så dum på förra tävlingen. Men idag skötte han sig iallafall bra inne på banan. Dock kunde jag inte rida fram lika mycket som jag ville då det var så många hästar på framridningen och det tyckte han inte om. Det känns inte heller som så många tar hänsyn till hästar med röd rosett i svansen längre, antagligen för att var och varannan häst har det. Peppe skulle dock behöva rosett både fram och bak (haha) då han är lite mötesrädd och inte tycker om att bli trängd. 
 
Resultatet idag blev 4 fel i grunden. Peppe glömde lyfta på tassarna på första hinder så han rev både fram och bakbommen. Antagligen fokuserade han så mycket på allt runt omkring så att han helt enkelt glömde att hoppa ordentligt. För det är inte ofta Peppe river. Men annars gick resten av banan helt okej även fast han var otroligt stark och sprang på ganska mycket. Men jag är ändå nöjd, det var hur som helst första utetävlingen för året! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin