Tisdag

Nu har jag äntligen kommit hem från stallet och landat i soffan. Är helt slut av allt flyttande, haha. Innan vi satte igång med att mocka ut boxen och flytta alla saker till den nya skrubben red jag Peppe en stund på ridbanan. Egentligen hade jag tänkt att rida i ridhuset men det har varit så himla fint väder idag så det kändes ganska tråkigt att rida inomhus. Det är även nyttigt för Peppe att ridas ute och jag tycker faktiskt att det börjar gå bättre och bättre. 
 
Det blev dock ett ganska kort ridpass idag på grund av värmen. Trots att jag bara red cirka 20 minuter blev han väldigt svettig. Men antagligen är det för att han inte satt sommarpäls än samt att hästarna har väl inte riktigt vant sig vid värmen än. Det blev iallafall ett ganska normalt pass i alla gångarter och han var faktiskt ganska fin idag. Nästan lite seg i början men det var inte så konstigt med tanke på hur varmt det var. I galoppen var han från början lite stark men så fort jag kom åt honom ordentligt med benen blev det lite bättre och han blev inte lika springig. Är nöjd över honom idag iallafall och det känns lite som att det börjar gå åt rätt håll! 
 
Imorgon är det hoppträning som gäller, det blir en bra uppladdning inför Övik på lördag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin