Torsdag

Kom nyss hem från stallet och nu har jag landat i soffan, det är dock tveksamt att jag tar mig upp härifrån för jag blev så himla trött. Måste dock gå och byta om från stallkläderna och duscha, men det kändes jobbigt haha. Hur som helst trimmade jag Peppe i ridhuset idag. Egentligen hade jag tänkt hoppa några språng men det är hinderförbud i ridhuset på torsdagar och alla träningshinder på utebanan var bortplockade då banan inför tävlingarna i helgen skulle byggas ikväll. 
 
I början av passet var Peppe otroligt seg och tråkig, han känns så himla omotiverad i början när man rider i ridhuset. Men efter att jag hade ridit en stund gick han bättre. Jobbade honom mest i galoppen idag och fokuserade på förvänd galopp och sen innan jag gav mig jobbade jag även lite med galoppombyten. I slutet var han iallafall riktigt duktig och jag kunde till och med trava av honom. Oftast blir han väldigt spänd när man ska trava av och slappnar inte av ett dugg. Men idag var han faktiskt avslappnad! Även om han var ganska fin idag är det lång väg tillbaka innan vi är där vi var i vintras. Men det är bara fortsätta jobba på helt enkelt! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin