Helgen

I lördags började dagen med sovmorgon då mamma var snäll och släppte ut Peppe i hagen. Eftersom jag slutade jobbet klockan 23 i fredags var sovmorgon verkligen välbehövligt och jag är riktigt glad över att jag slapp åka och släppa ut honom på morgonen! Efter lunch gick jag och Mattias på stan en sväng, mest bara för att vi inte hade något annat att göra. Vi åt en varsin jättestor bägare med krossad kladdkaka, glass, grädde och chokladsås på ett café i stan och den var riktigt god. Dock inte den bästa lunchen. Men gott var det!
 
Senare på eftermiddagen åkte vi till stallet och red Peppe. Jag red honom på ridbanan mellan stallen där det är lite lugnare och mindre öppet. Förutom att han var lite seg så gick det faktiskt bra att rida. Det var nog bland dom första gångerna som Peppe inte varit spänd när jag har ridit ute så det är stora framsteg. Bara hoppas att det håller i sig! Han fick massor med morötter som belöning kan jag säga, haha. 
 
I söndags var det min tur att släppa ut Peppe och då passade jag även på att rida honom innan han fick gå ut. Precis som dagen innan red jag honom på ridbanan mellan stallen. Jag hade från början tänkt rida honom i ridhuset men ridskolan hade dressyrtävling vilket jag inte hade koll på, så jag fick rida ute helt enkelt men det gick bra ändå! Till skillnad från i lördags red jag utan graman igår och det var ingen jättestor skillnad på honom utan gramanen förutom att högersidan kändes mycket hårdare. Försökte jobba loss den sidan men utan större resultat egentligen, så det arbetet forstätter resten av veckan. Men annars var jag nöjd över honom, han var snäll och inte särskilt spänd heller! 
 
Lite bilder från helgen:
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin