Måndag

Den här veckan är jag ledig, så idag började jag dagen med sovmorgon vilket var väldigt välbehövligt då jag har sovit så dåligt i veckan och sedan var jag ute och sprang en sväng innan jag åkte till stallet. När jag för en gångs skull har lite tid över kan jag lika gärna passa på att träna, det händer ju tyvärr inte allt för ofta. 
 
Idag red jag Peppe ute på en av ridbanorna och det gick varken bra eller dåligt egentligen. Eftersom jag jobbade hela helgen har han vilat sedan i fredags och det resulterade i att han mest var stel och tråkig när jag började rida idag. Fick nästan bli lite sur på han för att han skulle skärpa till sig och börja bjuda framåt. I traven gick han helt okej förutom att han var väldigt hård i högersidan och därmed också svår att svänga åt höger. Jobbade vidare med att få honom att ta stöd på yttertygeln, men under den timmen jag red blev det ingen större skillnad. När jag travade av honom var han i princip som i början av passet men lite piggare, hård som cement i högersida och går i "fel varv". Blir så frustrerad över att han inte blir bättre, om hästar ändå kunde tala.. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin