Måndag

Måndag och ny vecka väntar. I veckan jobbar jag förmiddag, det vill säga att jag börjar vid 7 och slutar lite efter halv 4. Ganska skönt att äntligen jobba en vecka med normala tider! Det kändes dock imorse när jag klev upp att det var 4 veckor sedan som jag klev upp så tidigt, det gick ganska trögt och jag var allt annat än pigg. Mycket har även hunnit hända sedan förra förmiddagsveckan, nu är det till exempel fortfarande mörkt när jag kliver upp och imorse var det nästan frost ute. Tummen ner till att vi går mot mörkare och kallare tider.. 
 
Efter jobbet åkte jag till stallet och red Peppe. Det blev ett lugnare pass i ridhuset för hans del idag och det tror jag han var ganska nöjd över med tanke på att jag red lite hårdare och längre pass med honom i helgen. Jag lät honom bara jogga runt i ca 20 minuter så han skulle få bli av med eventuell träningsvärk. Förutom att han var lite var lite småspänd så jag inte kom om honom ordentligt med skänklarna gick det helt okej. Trots att han var lite spänd så höll han sig iallafall på mattan! Anledningen till att han var lite spänd var troligtvis för att det var två andra som red samtidigt, han kan ju vara lite känslig när det gäller sånt. 
 
Imorgon får han en välförtjänt vilodag och sedan på onsdag blir det ridning igen och då blir det att fortsätta med lösgörande arbete! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin