Stökig häst

Idag möttes jag av fullständigt kaos när tog in Peppe i boxen innan jag ställde honom i skrittmaskinen. Boxen var som en enda röra och allt var bara kaos. Vattenhinken låg på golvet, spånet som var under vattenhinken var alldeles blött, kabinhaken som den hade hängt i var trasig och han hade inte bajsat på ett och samma ställe som han alltid gör. Frågan är ju vad tusan han sysslade med igår natt. 
 
Hur han har lyckats räta ut handtaget på hinken är ett annat mysterium. Eftersom det där var andra hinken han har gjort sönder på bara några veckor hade jag ingen annan på lager så han får helt enkelt dricka ur vattenkoppen så länge. Det är bara hoppas att han inser att han kan dricka ur den också. Men han har druckit ur vattenkopp tidigare så förhoppningsvis ska det inte vara några bekymmer. 
 
Hur som helst fick han vila från ridningen idag för att kunna återhämta sig lite efter hoppträningen i tisdags. Det är viktigt med vila och återhämtning men eftersom det inte är så bra för Peppe att vila helt fick han gå i skrittmaskinen i ca 1 timme. Eftersom hagarna inte heller är så stora och det inte finns lika stor möjlighet att röra sig som i en större hage är det dessutom bra att han får gå i skritten för att röra på sig och göra av med lite energi. 

Imorgon ska han ridas som vanligt igen och då är planen att släpa fram lite bommar att jobba över, tror det blir bra!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin