13:e september

Igår efter många om och men lyckades vi hitta en som kunde hjälpa oss att fixa Peppes sko som han hade trampat i. Nu sitter den ordentligt på foten igen och jag hoppas att han håller ordning på benen nu så han inte lyckas trampa i den igen! 
 
Nu ska jag snart åka till stallet och rida honom. För det mesta brukar jag åka dit på eftermiddagarna så jag slipper åka fram och tillbaka flera gånger. Men idag efter lunch ska jag träffa en kompis och då känns det skönt att ha ridningen bortgjord, då behöver jag bara åka dit ikväll och ta in honom! Planen med Peppe idag är att rida ett pass i ridhuset i alla gångarter. Det blir första galoppen sedan juni idag och då känns det säkrast att börja i ridhuset där han brukar vara lite mer sansad. Men förhoppningsvis ska det inte vara några problem. Han har ju skött sig himla bra nu ett tag min lilla bråkstake! 
 
Bild från 2014 i brist på annat, haha. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin