21 september

Idag sov jag en timme längre än vad jag har gjort tidigare i veckan och klev inte upp för än vid halv 4. Jag sov alltså 8 timmar idag och det är ganska lagomt. Om man sover så mycket längre känns det mest som man sover bort hela dagen. Det gör det iförsig ändå, haha. Ungefär en timme efter att jag hade vaknat åkte jag till stallet och var där några timmar. Peppe fick en vilodag från ridningen idag och fick istället gå i skrittmaskinen i ca 1 timme. Medan han gick där fixade jag boxen, mockade hagen och sedan passade jag även på att smörja tränsen. Är lite för dålig på det faktiskt, skärpning! 
 
När Peppe hade gått klart i skritten, blivit borstad och fått mat var det dags att fixa boxarna i tävlingsstallet eftersom det är tävlingar på hippo i helgen och jag är med i uppstallningsgruppen. Förutom att det kändes som jag fick i mig flera kilo damm när vi sopade ur boxarna gick det bra och vi var klara med allt efter ca en timme! 
 
Nu ska jag lägga mig och vila någon timme och sedan släpa mig iväg till jobbet. Efter i natt är det bara en natt kvar till helg så det känns riktigt skönt! Imorgon ska Elvira rida Peppe på förmiddagen så jag behöver bara åka till stallet och ta in honom på kvällen. Jag kan alltså sova lika länge som idag med gott samvete! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin