Äntligen fredag!

Nu är nattveckan äntligen över och det dröjer fyra veckor innan nästa gång, vilket troligtvis kommer vara min sista nattvecka också. Den här veckan har ändå gått ganska bra tycker jag och i jämförelse med den första natten som är 10 timmar är dom andra nätterna piece of cake. Så på ett sätt är det ganska bra med en längre första natt, även fast det känns som man ska avlida av trötthet haha. 
 
Igår red Elvira Peppe och han hade varit lite stel och loj men skött sig bra. I helgen är det som sagt tävlingar så Peppe får vila, inte riktigt optimalt men det finns inte så mycket att göra åt saken. Får helt enkelt hoppas på att han inte är allt för pigg när jag ska rida på måndag! 
 
Idag hade jag tänkt kliva upp senast vid 13-tiden för vända tillbaka dygnet igen, men jag var så himla trött så jag sov lite mer än en timme till. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt men jag får hoppas att jag kan sova ikväll ändå. Har hunnit med att duscha och nu ska jag snart åka till stallet och ta in Peppe. Sedan kanske jag kollar lite på tävlingarna också!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin