Första natten avklarad

Den här veckan jobbar jag natt och nu är iallafall den första natten avklarad så det känns väldigt skönt. Den första natten är dock alltid värst, dels för att den är 3 timmar längre än nätterna resten av veckan och sedan har man inte hunnit "ställa om" dygnet. Men förutom att jag var ganska trött vid 3/4 tiden imorse gick natten trots allt ganska bra. 
 
I helgen har jag inte gjort så mycket, jag har egentligen bara varit med Mattias och umgåtts med honom och sedan varit i stallet. Igår var vi dock en sväng på Avion bara för att vi inte hade något att göra. Jag var inte ute efter att köpa något då jag redan hade varit där två gånger tidigare i veckan men fick med mig en hårolja och hårinpackning från Orofluido. Jag har haft oljan en gång för länge sedan och vad jag minns så var den bra, det luktar iallafall väldigt gott! Får hoppas på att dom gör mitt hår lite mindre risigt 😂
 
 
Nu ska jag åka till stallet och rida Peppe. Ridhuset är bokat från kl 17 så jag hade tänkt rida innan det, annars hade jag gärna sovit lite längre idag haha. I lördags när jag red honom var det verkligen ingenting som fungerade, både jag och Peppe hade väl förmodligen en dålig dag. Hoppas han är på lite bättre humör idag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin