Mitt 2015 del 3

Bättre sent än aldrig eller vad man nu säger..
 
Juli
Vi tog ut Andrea Waller för att göra den årliga checken av sadeln, vilket resulterade i att vi fick köpa denna paddden med extra inlägg för att stabilisera upp. Den har gjort underverk!
 
 
Var en vecka i Stockholm.
 
 
Gled på älven med mina kompisar och njöt av sommaren.
 
 
Lasse lyckades slå på Kryckans tappsko, med endast bomull i öronen!
 
 
Augusti
Var ganska mycket på bio.
 
 
Fortsatte hoppträna Kryckan och den olustiga känslan av att något var fel blev allt starkare.
 
 
Började dressyrträna för Anna, som både jag och min lillasyster fortfarande tränar för!
 
 
Bestämde oss för att prova starta en tävling bara för att se hur Kryckan skulle bete sig. I första klassen hade han ett nedslag ochkändes okoncentrerad, i andra klassen blev vi uteslutna på hinderfel. Minns att jag fick två stopp i en kombination och det var bara LB. Lasse böjde när vi kom tillbaka till stallet och han var i princip tregradig på båda fram. Men dagen efter när vi tog ut Birger så var han helt haltfri och vi var mer förvirrade än någonsin...
 
 
September
Birger hade uppmärksammat Kryckans ovanligt stora överben och skickat en remiss till röntgen. Väl där konstaterades det att båda överbenen var aktiva och behövde opereras, vi hade tur och fick operationstid bara två dagar senare. Är än idag så otroligt glad att Birger hittade problemet då flera andra duktiga veterinärer viftat bort alla våra frågor om knölarna.
 
 
Väl efter operationen var det smärtstillande och boxvila i 10 veckor som gällde! Kolla vad medtagen han var när vi hämtat honom...
 
 
Successivt fick han börja gå kortare promenader.
 
 
Åkte till Mallis i en vecka!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin