Ny vecka

Då var det en ny vecka igen och den här veckan jobbar jag "vanlig" tid. Börjar vid 7-tiden och slutar några minuter efter halv 4. Skönt på ett sätt men jag var dock helt död både igår kväll och imorse. Men det blir väl lätt så när man jobbar skift, kroppen hinner inte ställa om eller vänja sig mellan veckorna. Man äter och sover på olika tider varje vecka och får ingen riktig struktur i vardagen på samma sätt som om man alltid jobbar samma tid. Förmodligen hade jag inte varit lika trött som jag är nu heller.

Igår red jag Peppe på ridbanan då det var så fint väder, det är lika bra att passa på att rida ute så länge det går. I vinter blir det ju nästan bara att rida i ridhuset. Men skönt nog är det ju ett tag kvar till vintern kommer! Hur som helst gick det helt okej att rida igår, han var lite mer spänd och ofokuserad än vad han var förra veckan så jag jobbade honom endast i skritten och bitvis var han ganska fin. Dock tjafsade han lite med bettet och tog antingen bra stöd eller inget alls. Men han skötte sig iallafall bra i övrigt!

Idag red jag honom i ridhuset och han gick mycket bättre än vad han gjorde igår. Han var lite mer fokuserad på mig och jobbade på i en bättre form. I skritten försökte jag få honom lösgjord då han han lite stelare i ena sidan och sedan när han kändes någorlunda bra travade jag en stund. I början gick han lite som en giraff med huvudet men sedan efter en stund gick han mycket finare och sökte sig neråt. Men eftersom han inte är riktigt igångsatt än blev det inte så mycket trav. Han kändes fin iallafall! 

Bild från igår. 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin