Onsdag

Hej på er! För tillfället har jag lite bloggtorka, eller snarare så vet jag inte riktigt hur jag ska formulera det jag skriver. Det känns mest bara som en gröt i huvudet, haha. Men hur som helst ska jag snart åka och ta in Peppe från hagen. Jag har redan varit i stallet en gång idag men jag var klar där strax innan tre och det kändes lite väl tidigt att ta in honom då. Särskilt när det är så fint väder ute också, då kan han lika gärna vara ute lite längre!
 
Idag följde en tjej med mig till stallet för att provrida Peppe och eventuellt bli medryttare på honom. Jag började med att rida honom lite lätt i alla gångarter för att visa upp honom och förutom att han var lite lat gick han helt okej. Sedan fick hon sitta upp och rida honom och från marken tycker jag det såg bra ut. Det är alltid lite svårt när man rider en häst för första gången och inte riktigt vet hur dom är eller hur dom reagerar på olika saker men jag tycker hon red honom bra! Hon ska få prova honom någon fler gång och sedan får vi se vad som händer. Tycker att det är viktigt att det känns bra för både hon och oss! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin