Sista september

Då var det fredag igen och det är snart dags för mig att åka till jobbet sista gången för den här veckan. Idag jobbar jag dessutom en timme kortare än vad jag har gjort resten av veckan så vid klockan 23 ikväll får även jag ta helg! Lite segt att jobba en fredagkväll men det finns väl värre saker här i världen. 
 
I förmiddags var jag till stallet och red Peppe. Jag hade från början tänkt rida ute men det regnade så mycket igår att ridbanan jag tänkte rida på liknade mer en pool idag. Istället red jag i ridhuset och han var fruktansvärt seg idag. Jag rider helst inte med sporrar till vardags för jag vill ha honom lite mer alert på tävling och träning, men idag hade det nästan behövts ett par sporrar för han var riktigt seg och tråkig. Det höll i sort sett i sig hela passet och det var endast när jag travade av som han gick fram lite av sig själv. Annars skötte han sig bra men det var inget direkt höjdar pass med tanke på hur seg han var och att han inte hade någon egen motor idag. Nya tag imorgon och då hoppas jag på en piggare Peppe! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin