Tävlingsfilmer från sommaren

LC Vännäs, inte en av våra bättre rundor alls då han var väldigt på och det blev tidernas dragkamp ända in i hindret många gånger. Risken för nedslag blir onödigt stor då, även om detta var en så låg klass att det i princip aldrig händer att det faller en bom. Vi var iallafall dubbelnolla och 2a! Minns att både jag och mamma trodde att det var något fel på honom innan jag red för han stod som och "hickade" både när vi gjorde iordning honom och innan jag satt upp. Men han var bara spänd och taggad, lilla hjärtat hade helt enkelt längtat tillbaka till tävlingsbanan!
 
 
LC på SURF, inte heller detta är en runda att hänga i julgranen även om det var mycket bättre än i Vännäs då han kändes med noggrann här. Dock går det fortfarande alldeles för fort. Men bommarna låg kvar och tiden räckte till en seger!
 
 
LB på surf, som blev andra klassen för dagen. Förutom jättetitten på flaggern vid 1an så tycker jag att detta är en av våra bättre rundor faktiskt. Han hade fått springa av sig i klassen efter vilket gjorde att han tog mina halvhalter och att jag kunde rida mer än t.ex i klassen innan där jag bara får bromsa. Dubbelnolla även här och en andraplats på det. 
 
 
LB i Vindeln. Alltså denna rundan... Han hade gått en A1a innan denna klassen så han hade fått springa av sig även här, men han var även bättre tränad här än på SURF så han hade mer ork kvar men kunde fortfarande koncentrera sig. Så himla fin runda verkligen, och är felfri med en bra tid fram till sista hindret där det blir världens missförstånd. Jag trodde Kryckan skulle gå av stort vilket han gärna gör i omhoppningar, men istället klämde han in ett extrasprång vilket hade gått jättebra om inte jag hade hoppat före och hamnat i framvikt. Istället knäar vi ner bommen och hamnar på fel sida mål så får göra världens snabbaste volt och resultatet blev 8 jävla fel istället för 0 och en placering. Jättenöjd med hästen men mindre nöjd med min egen insats..
 
 
LC+5 i Lycksele, som var en A1a men har inte filmen från omhoppningen på datorn så det är bara grunden här. Tycker detta är en helt okej runda och Kryckan tyckte det var jätteroligt som vanligt. Fick bromsa en del men han lyssnade ändå bra tillbaka. Var felfri och gick vidare till omhoppningen, där jag hade en bra och snabb runda på G men till sista hindret så går det alldeles för fort så vi landade mitt i hindret och jag fick ett tramp över ryggen. Tråkigt avslut på en bra klass...
 
 
Det är bara Skellefteåfilmerna som saknas, LCn hade jag kunnat lägga upp där vi var felfria och placerade men tror inte mamma skickat den. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin