Tisdag

Idag har det nästan varit full rulle hela dagen. Jobbade från 23.54 till 07.00 imorse och sedan åkte jag hem och sov några timmar. Senare på eftermiddagen åkte jag och mamma till stallet tillsammans med tjejen som har provridit Peppe för att bli medryttare. Hon fick prova att rida honom ute på ridbanan idag och han var minst sagt laddad. Det var ganska mycket rörelse runt omkring så han hade många chanser att låtsas bli rädd men hon är riktigt duktig på att rida så hon hanterade det bra! Tror det kan vara bra för Peppe att någon annan rider honom någon dag i veckan!
 
När vi var klara i stallet åkte vi till Tegs hästsport för att kolla om dom hade något bra regntäcke och vi hann precis dit innan dom stängde. Vi hittade ett regntäcke från Amigo som fick följa med hem och det var dessutom en kampanj på täcket så det var inget att klaga över. Sedan köpte jag även en jacka från Spooks som det var 40% rabatt på. Var i behov av en lite tjockare jacka så den blir perfekt nu i höst/början av vintern, riktigt snygg var den också! Lite mindre kul för plånboken men så är det ibland, tur det är lön snart!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin