Torsdag

Nu har halva veckan gått och det är "bara" tre jobbdagar kvar. Jag jobbar hela helgen den här veckan eftersom jag nu jobbar fyrskift. Är ganska avundsjuk på alla som får helg imorgon men som tur är så är jag ledig hela nästa vecka. Det känns lite bättre då iallafall!

Igår blåste det storm här i Umeå så Peppe fick vila. Eller ja, vila och vila. Han fick gå i skrittmaskinen i ca 45/50 minuter. Ridhuset var bokat och rida ute i stormen kändes inte så lockande då han är ganska känslig av sig. Medan han gick i skrittmaskinen passade jag på att fixa boxen och sedan mockade jag även hagen. Jag krattade dessutom hagen så den blev lite jämnare, jag orkade inte riktigt gå all in utan gjorde det bara lite snabbt. Men det blev bättre iallafall! 

Idag var planen från början att rida honom men när jag kom hem från jobbet kändes det som jag gick rakt in i en vägg och jag blev allmänt seg. Pepep fick därför en vilodag idag vilket inte riktigt var tanken men egentligen spelade det ingen större roll då han inte vilat helt sedan vi tog hem honom från betet. Han fick äta lite gräs på från hagen så han var ganska nöjd ändå! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin