Torsdag

Idag fick Peppe en vilodag då han blev riden ganska hårt både igår och i tisdags. Eftersom han bara är riden 4 veckor sedan betet vill jag inte överanstränga honom allt för mycket. Han har ju trots allt vilat i 2 månader. Istället för att bli riden fick han helt enkelt gå en stund i skrittmaskinen så att han skulle få röra på sig även fast han fick vila från ridningen idag. Men imorgon blir det ridning som vanligt och om det är fint väder (som jag hoppas att det blir) slipper Peppe ridhuset och får vara på ridbanan istället!

När jag kom till stallet idag möttes jag även av att båda hans vattenhinkar låg på golvet i boxen. Tidigare har han bara vält ut den ena hinken, vilket även är anledningen till att han har två. Men idag hade han alltså vält ut båda och dessutom gjort sönder den ena.. Nu sitter den andra fast i en kabinhake så jag hoppas den hänger kvar där imorgon. Men med Peppe vet man aldrig 😂
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin